10 Colių 4G "Android" Automobilių DVR GPS 2G RAM FHD 1080P Vaizdo įrašymo 4 Objektyvo prietaisų Skydelio Fotoaparato 360° Panoraminis WiFi App Nuotolinio Stebėjimo

Kaina:

€219.02 €257.67

Kiekis:

Produkto Aprašymas

>> Triple plataus galinio vaizdo srautinio duomenų siuntimo būdu vaizdo technologija

K600 yra įrengta su šiuo advanced streaming media technologija su HAINAUT (1280x720p) galinio vaizdo kamera, daro vairavimo galinio vaizdo plačiau , tai yra trigubai platus vaizdas, jei palyginti su tradiciniu veidrodis

>> 4G modulio SIM kortelės (Internetas)+WIFI modulis maršrutizatorius=Banglenčių greičiau

Ačiū, kad 4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs .

>> Automobilių padės mobiliųjų programėlių ir Interneto naršymas =Nuotolinio Stebėti

Su mūsų unikali nuotolinio stebėti mobiliojo app Automobilis Padėti ir interneto ryšį, jis leidžia jums nuotoliniu stebėti savo automobilio vairavimo kelias, ir kas atsitiko aplink jūsų automobilį, nesvarbu, kur esate.

>> ADAS Plius, Kad Vairavimas Saugiau

Papildomi Vairavimo Signalizacijos Sistemos (LDWS/ FCWS/FVMA) , ji yra naudinga, signalizacijos sistemos, kad jūsų vairavimo saugumą.

Standartinis Paketas apima:

1 x Car DVR

3 x Galinio vaizdo kamera(Galimybė)

1 x Galinio kabelis

1 x GPS antena

1 x Maitinimo kabelis

Šiltas Patarimai:

--Šis prietaisas gali dirbti tik pagal pažintis su mūsų originalus maitinimo kabelis, nenaudokite jo namuose su savo galia, priešingu atveju, jis bus sudeginti savo automobilių dvr.

- Prieš užsakymą, prašome patikrinti ar jūsų vietos 4G SIM kortelės juostų LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3).Jei ne, tada 4G funkcija neveikia.

--Šis prietaisas nepalaiko aparatūros anti-radaras,, bet jūs galite įdiegti " anti-radaras paraiška (pvz. "Antiradar Strelka" android "programėlių iš " google play") į šį automobilį dvr naudoti.

--Šis prietaisas naudoja Analoginis signalas galinio vaizdo kamera, skaitmeninis galinio vaizdo kamera.Taigi, tai, neveikia su mūsų HD naktinio matymo skaitmeninis galinio vaizdo kamera.

--Šiuo prietaisu naudotis SIM kortelės , ne micro sim kortelę.

360 ° Visų pusių saugojo savo automobilį su 4 kameros

Išskyrus priekinio ir galinio vaizdo kameros įrašymo vienu metu, tai dvr taip pat suteikiančias dar viena kairę ir į dešinę aklas zonoje fotoaparato objektyvą.Atėjo laikas atsisveikinti su vairuotojo aklas zona, užtikrinti transporto priemonių saugaus parkavimo ir važiavimo.

Pastabos:

Dešinę ir į kairę aklas kameros lęšis tik galėtų rodyti saugi automobilių stovėjimo aikštelė, negalėjo padaryti vaizdo įrašymo failus.TIK priekinę ir galinę vaizdo kamerą, gali būti priimti filmavimui.

4G Tinklas

Palaiko 4G mobiliojo ryšio tinklas.

Tinklas Dažnių Juosta:

(4G) LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)/850(B5);

(3G: WCDMA: 2100(B1);

(2G) GSM: 900(B8)/1800(B3);

Daro jūsų dvr, naršant internete, bet kada, bet kur.

Skelbimas:

prašome patikrinti savo vietos 4G tinklo dažnio pirma prieš jūsų pirkimo.Ačiū.

"Android" 5.1 sistemos, Quad Core CPU

Quad core 1.4 GHZ Didelio našumo procesorius apima Android 5.1 išmaniąsias sistemas.tai daro automobilinio dvr veikia greičiau.Galite atsisiųsti visą PROGRAMĄ iš "google play" parduotuvėje.

2G RAM + 32G ROM

Daugiau RAM, daugiau ROM, veikia ne mažiau kaip 50% greičiau.

GPS Navigacija

Atsisiųsti savo mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos, tai dvr suteikia geriausią patirtį, nesvarbu, paskirties.Plius, tai 3G/4G tinklo funkcija , padeda dvr gauti daugiau greitai ir sklandžiai internete GPS navigacija.

Mūsų mašina yra "Android" 5.1 Sistema, jūs taip pat galite atsisiųsti Waze / iGO/ Yandex GPS žemėlapiai iš "Google Play" Parduotuvės patys.

Nuotolinio Stebėti & GPS logger stebėjimą

Nuotolinio valdymo Automobilis Padeda PROGRAMĄ, patikrinkite nuomonę apie veidrodis dvr iki išmaniųjų telefonų.Laikyti naršymas Internete ir nuotolinio stebėti savo automobilio važiavimo trajektoriją.Atsisiųsti svarbu, vaizdo įrašus ir vieną Klavišą, norėdami pasidalinti grožį automobilio vairuotojo.

ADAS Plius, Kad Vairavimas Saugiau

LDWS

Apie Nukrypimą Nuo Kelio Juostos Įspėjimo Sistema

Įspėjimas yra užfiksuojamas, kai nukrypimą nuo kelio juostos aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašas.

FCWS

Pirmyn Susidūrimo Įspėjimo Sistema

Įspėjimas yra užfiksuojamas, kai galima į priekį susidūrimo aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašas.

FVMA

Pirmyn Transporto Priemonės Juda Signalizacijos

Įspėjimas yra užfiksuojamas, kai transporto priemonės prieš jums juda, pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašymui.

Full HD 1080P Įrašymas

Priekinė kamera fiksuoja FHD 1080P video,platus dinaminis diapazonas leidžia vaizdo kameros atlikti optimaliai bet apšvietimo padėtį, koreguojant ekspozicijos sukurti subalansuotą nuotraukas ir filmuotą medžiagą.Priekinio ir galinio vaizdo kamera, 2 kanalų įrašymas vienu metu.

Grįžtamieji Automobilių Stovėjimo Aikštelė

Kai auto pavara, bus įjungti galinio vaizdo kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos jūsų nuoroda.

WIFI Funkcija

Built-in Wi-Fi leidžia palaikyti ryšį kelyje ir greitai naršyti internete.GPS žemėlapis, filmų, muzikos ir programos gali būti iš anksto atsisiųsti, kai nemokamas WiFi galima.

Išskyrus Automobilių DVR prisijungti prie WIFI ir ji taip pat gali būti, WIFI Hot Spot už jūsų prietaiso, kai automobilių DVR ateina su internetu 2G/3G/4G sim kortelės.

Kas yra medijos vaizdo?

Tradicinis išoriniai tiesiog pateikti tik išoriniai srityje,dauguma laiko,mes turime nukreipti savo galvą atgal, kad pamatyti daugiau easpecially, kai esame automobilių stovėjimo aikštelė.Duomenų srautams pritaikytos medijos brūkšnys cam, išvengiama ne tik kliūtis atramos galvai arba galinių statramsčių,bet taip pat suteikia maždaug 3 kartus matymo laukas didesnis nei įprastą galinio vaizdo veidrodis.Kas daugiau,matomumas yra nuostabi, net naktį ir lietingą dieną.

Produkto specifikacija

sku: w159682

  • Jutiklinis ekranas: Taip
  • Dvigubo Objektyvo: Taip, Paramos Dvigubo objektyvo įrašymo vienu metu
  • Max Išorinė Atmintis: 128G
  • dydis: 10 Inch IPS Full Screen Mirror
  • Ekranas: IPS
  • GPS logger: Išorinis
  • Video Kodas: H. 264
  • Kadrų Per Sekundę: 25
  • Originalioje Pakuotėje: Taip
  • Ekrano Santykis: 16
  • Ekrano Dydis: 10 Colių
  • Elemento Tipas: Automobilių DVR
  • GPS NAVIGACIJA: Taip, paramos online ir offline navigacijos
  • Galinio Vaizdo Kamera: Taip
  • Prekės Pavadinimas: WHEXUNE
  • Skaičius Objektyvai: 4
  • Chipset Gamintojas: MTK6735
  • Baterija: NĖRA
  • Kameros Rezoliucija: 1920x1080
  • Vaizdo Formatas: TS
  • Sąsaja: SD/MMC, Usb2.0, Micro SD/TF
  • DVR Tipas: Stream Galinio Vaizdo Veidrodėlis Brūkšnys Cam
  • OSD Kalba: Arabų, Bulgarų, Kinų (Supaprastinta), Kinų (Tradicinė), Čekijos, Olandų, Lietuvių, Prancūzų, Vokiečių, Graikų, Hebrajų, ITALIJOS, Japonų, Korėjiečių, Latvijos, Lietuvių, Lenkų, Portugalų, Rumunų, Rusija, Rusų, Slovakijos, Ispanų, Švedų, Tailando, Turkų, Vietnamo
  • ADAS: Paramos LDWS / FCWS/ FVMA
  • Baterijos veikimo trukmė: Ne Baterija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Peržiūrėti Kampas: 150-160
  • Surinkimo Režimas: Po Pakrovimo Mašina, Integruota
  • Ram / Rom: RAM 2GB / ROM 32GB (Sistema bus užimti 3GB
  • Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis: 10 klasė
  • Pikselių: 1200Mega
  • Specialios Funkcijos: G-sensorius, Judesio Aptikimas, SD/MMC Kortelės, Su Galinio Vaizdo Veidrodėlis, atsparus vandeniui, Anti Rūkas, Anti Vibracija, Realaus Laiko Stebėjimo, Automatinis Baltos Spalvos Balansas, Platus Dinaminis Diapazonas, Wifi Funkcija, "Bluetooth"
  • "Bluetooth" laisvų Rankų: Parama
  • sistemos: "Android" 5.1
  • 4G/3G/2G tinklas dažnių juosta: LTE
  • Vaizdo Jutiklis: Sony IMX323

Suteikite savo Peržiūros:

Susiję produktai

10 VNT Tiekimo 7286-4098 originalus ir originali automobilių panaudoti jungties Korpuso dalys

sveiki atvykę į mano parduotuvę, mano žymiausių draugas! mes esame jungtis prekybininkas iš kinijos.bendrovė buvo įkurta daugiau kaip dešimt metų ir jau patyrusi komanda.šioje pramonėje, jūs galite atsiųsti mums produkto konstrukcijos arba gaminio modelio

€18.63

HD 720p Galinio vaizdo Parkavimo Kamera GOLF4 Variantas/Golf5 Variantas /Passat B5.5 Variantas/Touareg /Tiguan, Atbulinės eigos atsarginę kamerą

produkto pavadinimas hd 720p galinio vaizdo kamera, naktinio matymo atsarginės atbulinės eigos kamera skirta golf4 variantas / golf5 variantas / passat b5.5 variantas / touareg / tiguan funkcijų : naudoti, patvarus ir stabilus 4-pin kabelis pratęstas

€47.85

Daugiafunkcis/30797719/6773212 ekrano tarnauja VOLVO V50 šeimos 1.8 KINETINĖ

bruožai vietos nuoroda: 6773212 gamintojo nuoroda: 30797719 ref. 2 gamintojas: *** ref.lygiavertiškumo: *** pastabos: monitorius multi-funkcija ekrane pakeitimas yra už automobilių volvo prekės ženklo ir v50 šeimos modelis.daugiafunkcis ekranas sprogo ateina

€104.98

Podofo "Android" 2din Automobilio Radijo Ford Eksporto Mustang Rankinis Ir Automatinis 2010 10.1" Automobilio Multimedijos Grotuvą su GPS WIFI, Automobilių Radijas

podofo android 2din automobilio radijo ford eksporto mustang rankinis ir automatinis 2010 10.1 automobilio multimedijos grotuvą su gps wifi, automobilių radijas suderinama transporto priemonės: ford eksporto mustang 2010 specifikacija: sistema:

€170.27

€279.13
3Pcs AP-1512HH Tiesa, HEPA Filtras Pakeisti Coway AP-1512HH AP1512HH Oro Valytuvas, AP-1512HH-FP, NR. 3304899

pastaba: neįskaitant filtras medvilnės pakeičia dalis: 3304899 medžiaga: kompozicinės medžiagos spalva: balta pakuotės turinys: 3 x filtrai tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. pastaba: šviesos

€44.21

€72.48
Pažangi Aromaterapija Drėkintuvas Mini Ultragarso Nešiojamų Automobilių Drėkintuvas Didelės Talpos Drėkintuvas Su Led Lempos

pažangi aromaterapija drėkintuvas mini ultragarso nešiojamų automobilių drėkintuvas didelės talpos drėkintuvas su led lempos aprašymas: produkto pavadinimas: desktop drėkintuvas vandens talpa: 260ml purškimo laikas: 4-8h purškimo

€3.83

€6.40
JMCQ Android 12 Automobilio Radijo Fiat Ducato 2007 - 2015 2din Multimedijos Vaizdo Grotuvas GPS Navigaciją 4G Bevielio ryšio Carplay Galvos Vienetas

kuo didesnė android versija, didesnės atminties; daugiau funkcijų ji turi, tuo stabilesnė sistema bus. spalvinga mygtukas šviečia jūs galite pakeisti spalvą mygtuką.tik t10 versijas.kitos versijos neturi šios funkcijos. pirkimo duk: produktas

€90.14

€147.78
3.5 mm Automobilį Muzikos Garso Fm Siųstuvas Automobilinis Lcd Ekranas Mini Bevielis Siųstuvas Suderinamas su "Android", "Iphone"

aprašymas: pavadinimas: siųstuvas dažnių diapazonas: 87.5-108mhz/žingsnis kabelio ilgis: 30 cm/11.81 (vidut.) veiksminga diapazonas: 10m (vidut.) įtampa: 5v spalva: juoda pakavimo sąrašas: 1 x siųstuvo 1

€3.11

€5.27
"Qualcomm" Toyota Innova 2008 M. 2009 M. 2010 M. "Bluetooth" Navigacijos Radijo Galvos Stereo Nr. 2din DVD

null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null

€143.76

€252.20

€32.28

€55.65
Atsparus vandeniui Automobilio galinio vaizdo CCD automobilio Parkavimo Kamera Platus Lęšis 20 F19A

techniniai duomenys: ootdty spalva: juoda nuotraukų : pc7070k atnaujinti (atkreipkite dėmesį, kad hd 7070k, ne 1030 ir 7959 programa) pixels: 648 x 480 vaizdo formatas: ntsc įstrižainė peržiūros : 170 laipsnių kategorija

€12.14

€16.41
12V/24V 8KW Automobilių Dyzelinio Kuro Šildytuvas-valdomas Mažas Triukšmo Sausas Stovėjimo Nuotolinio Webasto Sėdynės Šildymas Be įjungiant Variklį

#detail_decorate_root .magija-0{margin-bottom:10px;perpildymo:paslėptas}#detail_decorate_root . magic-1{plotis:750px}#detail_decorate_root .magija-4{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root .magija-6{vertikaliai-align:top;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-top:4px}#detail_decorate_root

€76.24

€152.48
Automobilių Multimedijos Android 12 Vaizdo Grotuvas " Geely Emgrand EB7 2012 2013 GPS Navigacijos Automobilinį Radijo Imtuvą IPS Galvos Vienetas

android 12.0 sistema geely emgrand eb7 2012 m. 2013 m multimedia stereo grotuvas diktofonas galvos vienetas ką tai android padalinio vadovas gali padaryti ? apie android 12.0 sistema android 12.0 2 gb ram, 32 gb rom,pastatytas dsp,carplay android

€342.81

€779.11
Aukštos Kokybės Erdvinio Garso Profesinės 16 Kanalų DSP Tinka Daugumos Automobilių Radijo Multimedia Player Galvos Vienetas Ekranas

【prekės aprašymas】 aukštos kokybės kokybės erdvinio garso profesinės 16 kanalų dsp plug and play, lossless įrenginio signalas stipresnis pelnas. automobilis bus ne turėti įtakos reguliuojant vairuotojo signalas.

€209.25

€298.92
Xdcradio 10.4" Android 10.0 Tesla Stiliaus autoradio Už croma Automobilio Radijo Multimedijos Grotuvas GPS Navigaciją Carplay 2009-2014 m.

android automobilio radijo suzuki alto 2009 2010 2011 2012 2013 2014 paramos 4g lte (mobile hotspoit), galite pasidalinti savo mobilephone hotspoit gauti 4g lte tinklo greitą interneto naršymas, taip pat galite naudoti internetu navigacijos žemėlapiai laisvai ir sklandžiai, jūs

€311.27

€394.01
Toyota Crown 2010 automatinė valytuvų jungiklio rankena vyras moteris plug automobilių galinių 18PIN 12376

pranešimas : pls palyginti prieš kad, thanks小璐16:13dear klientų, pls palyginti prieš nurodymą, arba jei turite kokių klausimų, galite kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, thanksdear klientų, pls palyginti prieš nurodymą, arba jei turite kokių klausimų,

€4.68

€5.20
1 Din Automobilio Radijo CarPlay "Android" Auto Automobilis Stereo-6.2 Colių "Bluetooth", MP3 MP5 daugialypės terpės Grotuvas, FM Radijo Imtuvas

1 din automobilio radijo carplay android auto automobilis stereo-6.2 colių bluetooth , mp3 mp5 daugialypės terpės grotuvas, fm radijo imtuvas ypatybė: 1. radijo funkcija (fm) 2. palaiko skaitymo usb flash diskai (garso/vaizdo/vaizdas) 3.

€61.60

€87.99
MiCODUS Rastreador Veiculo GPS Para Auto MV710G 9-90V nutraukė Kuro Mini 4G GPS Tracker Automobilių Vibruoti ACC On/OFF Įspėjimai PK J16

produkto struktūra produkto parametrai kelių palydovų sistemos mv710g palaiko kelis pasaulinės palydovinės navigacijos sistemos(gnss) viso pasaulio: gps+glonass+bd 4g lte+2g gsm tinklo mv710g dirba su naujausia 4g lte cat1 tinklas,

€19.35

€26.06
5000mAh/10000mAh Galia Banko Įkroviklis Išorės Baterija Viršįtampių Apsauga Šildymo Liemenę, Striukę, Kojines, Pirštines, Šokinėti Starteris

savybės: *1. galia šildymo liemenė, šalikas, kojinės ir pirštinės *2. 10000mah didelės talpos, 5v/2a galia, ilgai paskutinį ličio polimerų baterija *3. 13 lygio apsaugą, įskaitant apsaugos nuo viršsrovių, trumpo jungimo apsauga, viršįtampių

€10.57

€23.10